NUTRITIE INTELIGENTA

http://image.herbalifemail.com/lib/fef517737c670c/m/2/Wellness_courier_newsletter.pdf

Consultanta wellness gratuita, invitatie de participare gratuita la clubul clientilor chiar daca nu consumati Herbalife, determinare indice masa corporala, deteminare % grasime interna corporala, determinarea necesarului de proteina zilnic, a necesarului de kalorii ptr. mentinere, sau slabire.
Hebalife este de 30 de ani pe piata, companie prezenta in 74 de tari, detine singurul laborator de nutritie celulara si moleculara din lume, si are in bordul medical laureat de premul nobel ptr. descoperirea rolului oxidului nitric ptr. activitatea inimii (Dr. LOUIS IGNARRO),deasemeni pe Dr. DAVID HBBER, PREZENT LA EMISIUNILE DE NUTRITIE DE PE TV.DISCOVERY, Dr.LUIGI GRATTON, NUTRITIONISTUL LUI DAVID BEKEM SI ALTOR VEDETE HOLLYWOODIENE,…s.m.d.p.)
Sponsorizeaza cele mai tari echipe de fotbal din lume, ai caror jucatori consuma Herbalife; ex: lionel Messi; ex. echipe: VALENCIA ,BARCELONA, GALAXY.
HERBALIFE OFERA URMATOARELE SOLUTII:
-MIC DEJUN SANATOS
-CONTROLUL GREUTATII (INGRASARE, SLABIRE,MENTINERE, REMODELARE CORPORALA,FARA CELULITA !!!)
-NUTRITIE EXTERNA PRIN GAMA NOURIFUSION
-POSIBILITATEA OBTINERII UNOR VENITURI SUPLIMENTARE, SAU SUCCESUL SI INDEPENDENTA FINANCIARA IN FUNCTIE DE SCOPUL FIECARUIA SI DE TIMPUL ALOCAT
CONTACT: 0721896951