magazin online

duminică, 30 septembrie 2012

CLUBUL CLIENTILOR HERBALIFE  La clubul clientilor care are loc in fiecare saptamana in cadrul companiei Herbalife, se oraganizeaza adevarate cursuri de alimentatie sanatoasa , pentru a preveni  ajungerea in situatii similare cu cea pe care clientul o traieste, si care l-a adus la usa serviciilor oferite de companie in ce priveste o solutie sanatoasa , functionabila si practica in orice conditii pentru atingerea scopulului dorit !
 Fie ca e vorba de a capata mai multa energie, fie de a slabi , sau de a se ingrasa, de construire de masa musculara sau inlaturarea celulitei sau aspectul pielii lasate care atarna in urma diferitelor diete !

 Mai mult, pot participa si potentialii clienti care nu au inceput sa consume nimic din produsele Herbalife, din diferite motive, ca nu ar fi bun si pentru ei, ca au auzit  ei de la cineva care ar fi consumat ca nu e ok, avand in vedere ca multi nu respecta perioada sau consumul produselor, fie  ca au citit diferite comentarii negativiste de pe net .

Un lucru e sigur ca in cele 4 sedinte gratuite in clubul clientilor fara a fi client ,dupa ce li s-a facut gratuit o evaluare corporala de catre reprezentantul companiei, care l-a invita in urma recomandarii cuiva din cunostintele lui si care a  a beneficit de evaluare, viitorul client / sau neclient, va decide in cea mai buna cunostinta de cauza daca va consuma sau nu produse Hebalife!


Desigur pe piata exista si alte companii de nutritie , si ele u aparut ca o necesitate la viata moderna dezordonata, cu o alimentatie zilnica la discretie saraca in nutrienti si bogata in energie    ( grasimi si zaharuri, carbohidrati ), care se depun sub forma de grasimi
pe organe , inima, ficat, rinichi, organe genitale, afectand functiile acestora, sau sub piele afectand esteticul corpului ! Aici putem spune ca exista predispozitii genetice unde se localizeaza grasimea in exces !
 
 Am intalnit un caz in cadrul clubului care  a depus grasimea in jurul inimii 5-7 Kg, ca urmare a facut un preinfarct la 27 de ani.
In  3 luni de consum de produse Herbalife radiografia arata o inima curata !

 Argumente de ce Herbalife si nu alta companie ?

 Eu una cu asta am slabit dupa ce 2 ani am incercat mai intai produsul Super Slim, apoi am scos painea din alimentatie definitiv la acea vreme, apoi am luat ce ii ramasese unei colege dupa ce i-a venit rau vreo 10 pastile de Reductil si desi nu mi-a venit rau nu am slabit deloc!

Cu Herbalife am slabit 15 kg in 5 luni, perioada in care am inrodus treptat noile reguli de alimentatie sanatoasa , si cum eu nu fac ceva daca nu inteleg de ce trebuie asa,  ( ha .., uneori nici atunci ) , am fost la acest club al clientilor si am invatat si cum sa-mi fac
piata !!!

 Dar  mi-am insusit aceasta educatiea alimentara si fiindca pur si simplu m-am indragostit de rezultatul obtinut, adica de corpul meu , mult mai usor mai mobil, si fara celulita !
                 CINE MAI CONSUMA HERBALIFE ?
     
                             Daca doriti sa incepeti un consum de produse Herbalife, pentru mai multe informatii puteti sa ma contactati la adresa de mail :     alerim1966@gmail.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu